Skærbæk Bådeklub ligger i Skærbæk mellem Fredericia og Kolding lige ved indsejling til Kolding Fjord: 55°30'43.8"N 9°37'43.5"E 
 
Her kan du finde seneste nyheder, oprette dit kontingent og følge med i, hvad der rører sig i bådeklubben.
 
Klub aktiviteter
_/)  Klubhuset er åbnet for aktiviteter  _/)
 
Forsamlingsforbuddet udendørs er nu på 100 personer.

Indendørs er det nu muligt at samles op til 50 personer til både idræts- og foreningsaktiviteter. Vær dog opmærksom på afstandskrav.

Alle personer fra 18 år og op skal have gyldigt coronapas for at deltage i indendørs aktiviteter.

Kontrol af coronapas skal enten udføres ved hver aktivitet eller som stikprøvekontrol én gang i døgnet af foreningen eller af den, der ejer bygningen.

                            _/) Bestyrelsen _/)

 
_/)  Kom med ud og sejle   _/)
 
Sejl sæsonen er igang  - og vi vil gerne have dig med også - selv om du ikke har en båd - eller har en båd men ikke lige vil ligge midt i en ophedet kapsejlads start.

At sejle Onsdags kapsejlads i S-B-K er ikke kun sejlads det er også hygge i klubhuset bagefter - hvor det ikke altid er sandhedsværdien der overskygger underholdnings værdien på røverhistorierne

Vi er startet op så hvis du har lyst - gerne vil høre mere Kontakt en af os fra Kapsejlads udvalget 

_/) Kapsejlads udvalget _/) 
 Facebook
 
 

 
 Lokal vejret
 
Når man sejler er man ude i den frie natur og under åben himmel. Så det er meget rart at vide, hvordan vejret det er - også selvom man blot skal en tur ned til havnen. Her er vejret for de næste 48 timer - eller klik på udsigten og få flere muligheder.