Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player
  BRUGERNAVN
 
  PASSWORD
    GLEMT PASSWORD?    Klik her for at oprette en profil

Velkommen til kapsejlads i Skærbæk bådeklub. Vi har aftenkapsejlads hele sæsonen. Derudover har vi kapsejladser i nogle weekender i september og oktober. Se undermenuen "Kalender" for datoer.
 
Kapsejladsaktiviteterne er i hovedtræk følgende som beskrives yderligere nedenfor:
  • Aftenkapsejlads
  • Fællessejlads
  • Klubmesterskab
  • Handicapsejlads Fænø rundt  
Husk hvis du vil sejle kapsejlads:
Der skal være blå knap i alle de sejl, man benytter til kapsejlads. Et målebrev eller et klassebevis skal altid udstedes til ejeren.Målerbrevet/klassebeviset skal fornyes hvert andet år. Er du i tvivl kan man altid rette henvendelse til klubmåleren.
 
Vi gælder os til at se dig til kapsejlads.
Venlig hilsen Kapsejladsudvalget. 
 
 Aftenkapsejlads
 
Vi afholder aftenkapsejlads normalt fra den første onsdag i maj til den sidste onsdag i september - med en sommerferie pause.
 
Sejladserne foregår i farvandet ud for Skærbæk, som banesejlads omkring nogle fast udlagte bøjer/sømærker. Sejladserne starter og slutter mellem et flag på havnen og en udlagt bøje. Der er derfor god mulighed for at følge med fra land. Efter endt kapsejlads mødes vi i klubhuset til hygge med en bid brød og drøfter dagens resultater. På bagrund af det samlede resultat af årets aftenkapsejladser, kårer vi den samlede vinder i hvert løb.
 
Du kan se mere her
 
Fællessejlads
 
To onsdage afholder vi en fælles kapsejlads med nabosejlklubberne.
 
Sejladserne startes og måltages fra en dommerbåd. Resultaterne af disse to sejladser opgøres særskilt. Sejladserne afholdes en onsdag i Juni og August. Der sejles efter et særskilt sejladsprogram, og resultaterne på disse to onsdage tæller ikke med i årets samlede resultat for onsdagskapsejladser.
 
Sejladsbestemmelser banekort mm henter man selv på Middelfart Sejlklubs hjemmeside (link).
 
 Klubmesterskab
 
Afholdes en lørdag efter afslutning af onsdagskapsejladserne. Der sejles flere kapsejladser i løbet af dagen på vores normale onsdags baner. Efter sejladserne kårer vi årets klubmestre ud fra dagens resultater.
 
Alle både der deltager i aftenkapsejladserne om onsdagen er automatisk tilmeldt klubmesterskabet.
Er du ikke med til aftenkapsejladserne, men vil gerne deltage i klubmesterskabet, så henved dig til en af os i kapsejladsudvalget. 
 
Handicapsejlads Fænø rundt
En hyggekapsejlads for hele familen. Der startes efter "omvendt handicap", således at den langsomste båd starter først og "vinderen" er så den båd der kommer først i mål. Præmierne består sædvanligvis af snaps, som uddeles til den efterfølgene fælles skipperlabskovs i klubhuset. Selvom du ikke har et DS målerbrev til din båd, er du også velkommen til deltage i denne sejlads.
 
Du kan se mere her.