Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player
  BRUGERNAVN
 
  PASSWORD
    GLEMT PASSWORD?    Klik her for at oprette en profil


TIL ALLE BÅDEJERE I SKÆRBÆK LYSTBÅDEHAVN.

 

Som det blev bekendgjort på generalforsamlingen, har bestyrelsen besluttet, at Skærbæk Bådeklub, også i 2018, vil deltage i Havnens Dag / Vild med Vand. Sidste års arrangement var en stor succes, så vi sætter alle sejl til og prøver igen. I år er datoen lørdag d. 9. juni.

Vi arbejder på, at vi på dagen kan vise mange forskellige vand-aktiviteter på havnen. Vi har kontakt til flere forskellige klubber, der alle har noget med vand at gøre. Vi håber, at vi bliver i stand til at få lokket mange mennesker til havnen den dag. Tanken bag et sådant arrangement er at selvfølgelig at vise, hvilke beskæftigelsesmuligheder, der er i forbindelse med fritid og vand.

Det er naturligvis også et håb, at med et sådant arrangement, kunne der efterfølgende komme en tiltrængt medlemstilgang til de deltagende klubber.

Dette har vi i Skærbæk, i sandhed behov for, både i bådeklub og havn.

Hovedtemaet for dagen i år er igen, Venskabsbåd og åben båd.

Venskabsbåd, er en aftale mellem en bådejer og nye interesserede, der gerne vil prøve at sejle og lære lidt om det, at være på vandet. Det vil sige, at interesserede henvender sig til en slags ”gastebørs” og derefter sættes de i forbindelse med en skipper, der gerne vil tage dem med til søs. Som deltagende skipper forpligter man sig til at tage ”den/de nye” med, mindst 2 gange i løbet af sommeren.

Åben Båd, er et tiltag på selve dagen d. 9. juni. Her er det vores håb, at mange bådejere vil være villige til at vise deres fartøj frem. Mange mennesker har aldrig sat deres ben i et fartøj. Mange vil gerne se, hvordan et fartøj er indrettet.

Sidste år var mange af vores gæster også ude at sejle en tur med klubbens medlemmer på dagen. Denne succes skulle vi gerne følge op på i år.

Vi håber på en bred tilslutning og opbakning til dette arrangement blandt klubbens medlemmer. Det er vigtigt, at så mange som muligt viser positiv velvilje og tilslutning. Det vil være en slem fuser, hvis mange mennesker med lyst til vand, kommer til havnen og f.eks kun møder 2 åbne fartøjer.

Altså, bak op om denne mulighed for at tilføre klub og havn nye medlemmer og nye venskaber. Tilmeld jeres fartøj til et eller begge temaemner.

Man behøver ikke at bekymre sig om forsikringsforhold. Bådejere er dækket via klubforsikringen i forbindelse med arrangementet.

Denne opfordring gælder alle bådejere i havnen. Det være sig både sejl-og motorbåde og joller. Nye som gamle. Det er vigtigt, at vi viser bredden i søsporten.

Kom nu ud af starthullerne! Meld jer til, så vi kan vise hvad vi er i stand til i Skærbæk og dernæst forhåbentlig få en medlemstilgang.

TILMELDING TIL: leon@profibermail.dk eller på tlf. 30745091

På bestyrelsens vegne:

Leon Nørulf